Syok wei JK1M ni.. huhu..

9:00 AM

Assalamualaikum dan hai semua..

Pejam celik dah nak masuk minggu ke enam dah untuk program Jom Kurus 1 Malaysia Musim ke 10. Siapa kata nak kurus tu susah pasti sekarang rasa menyesal kenapa tak join program ni dari dulu lagi. Masing-masing dah mula menampakkan perbezaan ketara. Kalau dulu nak squat pon sakit lutut. Tapi sekarang squat 100 kali pon bukan masalah besar. kihkihkih..

Apa yang syok sangat program JK1M ni..???

Pertama :

Korang akan jumpa kawan-kawan yang ada sama mission dengan korang iaitu nak kurus. Dari situ aura positif mula mengalir. Secara tak langsung semangat tu datang dan sedar-sedar badan mula menunjukkan perubahan. 

Kedua :

Korang belajar teknik yang betol dan cara yang tepat untuk kurus. Bukan main hentam saja. Kat situ korang dapat maintain kekurusan badan korang. huhu..

Ketiga : 

Aktiviti-aktiviti dia serius best. Kalau tak percaya cuba scroll gambar2 kat bawah ni.

Trekking Sungai Chilling, Kuala Kubu Bharu


Beach camp Pantai Bagan lalang


Booth Camp, Hutan Paya bakau Sijangkang

 


Punyala seronok mereka-mereka ni. Korang rasa susah ke nak kurus. 

Ofkos la susah kalau sorang-sorang. Tapi kalau dikelilingi orang-orang macam ni automatik pandangan korang akan berubah. huhu..

Jadi silalah pertimbangkan untuk daftarkan diri untuk program Jom Kurus 1 Malaysia musim ke 11. Mana tau kita boleh geng. ngeeee~

Nak kurus senang sebenarnya..

You Might Also Like

0 komen dari peminat setia