Ber 'me' time dengan geng2 team mak minyak (part 1)

6:25 PM

Assalamualaikum dan hai semua..

Dah lama tak menulis. Seriusly Atia tak de mood. Sebab baru dapat berita tak best. Nak cerita kat sini macam tak proper. Tak pela tunggu semua settle insyaAllah nanti Atia cerita.

Harini nak cerita pasal event minggu lepas. Event yang dah dirancang beberapa bulan yang lalu. Alhamdulillah akhirnya Atia berpeluang untuk join event team mak minyak. Sebelum ni asyik ada je halangan. Kali ni halangan siap tepis ke tepi. ngeeee~


Bak kata seorang akak ni bayar RM30 tapi manfaat yang kami dapat dari event tu lebih dari RM300. Punyela seronok nak bagitau. Sampai-sampai je tempat yang dinyatakan kami dah disajikan dengan pemandangan yang sangat menarik. Punyela best tempat yang dipilih penganjur. Dalam kepala dah pikir nak tangkap gambar banyak-bangak. hehe..


Lepastu diberi pulak goodies bag yang tersangat la best. Macam-macam kami dapat. Tuala sulam, t-shirt, 2 paket ningxia red dan jugak DIY kit. Tuala tu satu kecik satu besar tau. punyela syok. hehehe..


Tengokla betapa banyak yang kami dapat. Bukan barang-barang ni je. Siap ilmu lagi. Ilmu apa yang kami dapat bawa pulang..?? InsyaAllah Atia cerita next post.

So stay tuneddd.. huhu..

You Might Also Like

0 komen dari peminat setia