BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

6:05 PM

[image%255B2%255D.png]

klik kat banner kalau nak join sekali..

Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET ??

antara persamaan yang aku nampak kat dua2 blog nie

1. url blog dua2 blogger nie guna nickname masing2. maksudnyer macam nie

blog santai bersama BEN ASHAARI url blog dia---->  http://www.benashaari.com (benashari)
blog CIK LYSSA pulak url blog dia---> http://www.lyssasecret.com (lyssa)

2. dorang ada iklan yang sama. aku printscreen untuk buktikan.. ngeeee~



3.  dua2 blog ada fanpage kat facebook ngan butang LIKE kat setiap entry.


4. last sekali dorang ada follower yang sama siapa lagi kalau bukan----> klik SINI

Berikan pendapat bagaimana nak majukan kedua dua blog ini.Sebarang komen ??

rasanyer tak layak untuk bagi pendapat sebab dua2 blog nie dah memang maju. cuma kalau boleh selalu la buat segmen. sebab melalui blogger2 macam nie la aku dapat luaskan kenalan aku dalam dunia blog nie. heeee~

p/s: lagu satu aku suka tengok banner untuk segmen nie. sebab seolah-olah ben ashaari tengah duk jeling2 cik lyssa yang sedang posing kiut. nampak sweet giler.. heeeeee~

You Might Also Like

12 komen dari peminat setia

  1. singgah dr segmen sama...selamat berkenalan dr blog fendy

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan dari syieda...syieda datang dari segment abg BEN n Lyssa..jom ke blog syieda.. ^_^

    http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

    ReplyDelete
  3. shiema singgah sini. jangan segan segan singgah da follow belog shiema :)

    ReplyDelete
  4. salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

    Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

    http://jomkongsistory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  6. Singgah pagi dari blog BA :)

    ReplyDelete
  7. Eza Boom Boom lawat awak kat sini..Nak baca jawapan awak untuk soalan dari segmen tadi..Hee, apa-apa pun..Salam ukhuwah yerr ^^

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  8. ninie singgah sini dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ninie follow sini ye empunya blog :)

    ReplyDelete
  9. hye awk , sarah dtg serbu blog awk ;) (nada comel)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  10. Yuhuuu! Arol datang terjah sini. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :D

    # Kalau free, jom jenguk blog Arol!
    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete