Thieves Waterless Hand Purifier

7:00 PM

Assalamualaikum dan hye semua.

Harini nak share pasal Thieves Waterless Hand Purifier. Punyela panjang nama dia. Fungsi sebenar dia ala-ala sanitizer ataupon tisu basah. Selalunya kalau tangan kotor kita malas nak pergi singki tak pon tak de air kan. Jadi masa ni la waktu sesuai untuk pakai Thieves Waterless Hand Purifier ni.


Lagi-lagi kalau kat gym. Memang kat gym ada disediakan sanitizer. Tapi Atia tak tahan dengan kuatnya bau alcohol sanitizer. Memang atia jenis tak suka pakai sanitizer sebab tak tahan bau alcohol. Tapi Thieves Waterless Hand Purifier bau dia memang sedap. Selain boleh cuci tangan dia jugak ada bau yang sangat menyenangkan.


Thieves Waterless Hand Purifier wajib ada setiap kali Atia buat blend essential oil untuk bagi pada kawan-kawan. Tak perlu la Atia kejap-kejap pergi basuh tangan kalau tangan terkena VCO. Picitkan je Thieves Waterless Hand Purifier kat tangan lepastu ratakan macam air. Terus hilang melekit kat tangan. Proses buat blend pon sekurang-kurangnya tak tercemar.


Sesuai sangat kalau untuk anak-anak kecik yang makan comot. Picitkan aje sikit kat tangan lepastu sapukan kat tempat kotor. Sikit je dah mampu hilangkan rasa lekit. Sebotol Thieves Waterless Hand Purifier tersangat la jimat. Atia dah pakai lebih tiga bulan. hehe..


Antara bahan-bahan yang terdapat dalam sebotol Thieves Waterless Hand Purifier. Sebab tu bau dia tersangatla best. Tak de langsung bau yang menusuk hidung. Barang wajib ada dalam beg. huhu..

Nanti kita sambung sharing lain na..

Entry berkaitan :




You Might Also Like

0 komen dari peminat setia