Menahan air mata lagi sakit dari menangis

2:05 PM


Tia da besar..
Tia da kuat..
Tia da banyak berubah in better way..
Tia da pandai buat keputusan..
Tia da pandai bercakap..:)
I'm proud of you tia..

Ni antara bait2 ayat ucapan Hari Jadi dari salah seorang kakak aku yang aku kenal kat matriks dulu. bila aku baca balik rasa nak menangis pon ada.

Yes akak tia dah besar. tapi tang badan je..
Tia tak sekuat yang akak sangka becoz I'm still wanna cry for simple problem..
Maybe I change in better way. but only you yang nampak..
Tia tak tau betul ke keputusan yang tia amik sekarang..
Pandai bercakap if I with you.. 

betul ke keputusan aku untuk masuk Skim Latihan 1 Malaysia under Putrajaya Holdings ni..??

Arggghhhh...!!!!!! serabut bila fikir.. sometimes sampai nak menangis pon ada. tapi konon nak jadi kuat aku tahan je air mata ni. nangis sorang2 memang sakit. tapi apa nak buat dah tu nasib aku. hanya pada Allah je tempat aku mengadu.


Nak tunjuk gambar mata berair tapi yang dapat hidung merah. apa pon tak boleh. ermmm..

Rindu zaman belajar.. huhu..



You Might Also Like

1 komen dari peminat setia