Reward untuk diri sendiri bila dah capai target..

11:36 AM


Harini genap 9 bulan sejak aku mulakan usaha untuk kuruskan badan. Ramai yang bertanya macam mana. Tapi soalan paling famoz berat sekarang dah berapa.


Sebenarnya berat aku dah start berhenti turun masa bulan Jun haritu. Yang ni lansung tak buat aku risau atau pon takut. Sebab aku tau badan aku bukan hanya perlukan penurunan berat tapi jugak saiz ukuran.

Tapi tak bermaksud aku dah berhenti dari usaha nak kuruskan badan. Sebab aku tak rasa diri ni dah kurus. Even kawan2 sekerja aku masih panggil aku gemuk. Lantak la nak kate pe janji aku puas. Hehehehe..


Lepas dah capai target ni antara reward yang aku bagi untuk diri sendiri. Alhamdulillah aku berjaya. Huhu.

Misi jom kurus still ON..!!!!





You Might Also Like

3 komen dari peminat setia

  1. Salam hai :)
    Saya search psl sl1m & jumpa blog awak ni. If possible & kalau awak tak keberatan, can I have your email? I would like to ask some questions regarding the sl1m programme.

    Thanks & regards.
    :)

    ReplyDelete
  2. Hye wani.. ni email atia
    atia_bravo90@yahoo.com

    ReplyDelete

Facebook Badge