Jam tangan Raya 2014

9:00 AM


Sebelum ni aku ada post pasal iklan jam tangan Zalora Malaysia. Jadi aku pon takkan nak post jer tanpa tengok ape yang aku duk iklankan. Tengok punyer tengok akhirnyer melekat kat dua jam ni.


Pergh memang berbaloi la shopping kat Zalora. Senang dan paling penting efficient.  Sebelom nak deliver telefon dulu. Lepastu delivery sampai pon ontime. Tak perlu risau kena tipu sebab bayar masa delivery. Buatkan aku rasa addict nak shopping kat Zalora. Naseb baek fulus tengah non ado sekarang ni. Huhuhu.


So untuk first timer yang nak shopping kat Zalora boleh amik kod ni untuk diskaun 15%. Untuk first timer je tau.

ZBAPCbg

Jom ramai2 shopping raya kat Zalora.. huhu..



You Might Also Like

0 komen dari peminat setia