Friday, December 2, 2011

sampai hati bagi gred C jer.. huhu..

baru2 nie blog aku direview oleh abang Ujang pemilik blog Erti Kehidupan. untuk baca review dia tentang blog aku boleh klik SINI. dah lama ikutkan aku tak join segmen review nie. kalau dulu rajin jugak. tapi sem nie memang aku dah kurang join aktiviti macam nie. lagi satu aku perasan segmen2 macam nie dah kurang sangat2. heeeee~

terima kasih sangat2 kat dia sebab sudi review blog aku. walaupown hanya dapat gred C jer. tapi aku akui semua yang direview oleh dia memang betol. aku lansung tak nafikan dan lansung tak terasa hati. malahan aku nak terima kasih banyak2 kat dia buatkan aku sedar mana silap aku. kita nie sebagai manusia selagi tak de orang tegur memang takkan tahu mana silap dan salah kan.

memang aku pernah bercadang untuk tukar layout blog aku. tapi aku tak jumpa lagi yang berkenan di hati. sebenarnyer layout yang sekarang nie tangkap muat jer. ingatkan masuk sem nie nak ubah. tapi disebabkan banyak betol aral melintang. akhirnyer hasrat hati terkubur macam tue jer.

disebabkan join segmen abnag Ujang nie jugak dalam masa beberapa hari follower aku naik mendadak. bukan tue jer visitor pown. tak sangka impak dia besar sangat2. masa join benda nie tak terpikir lansung nak tarik visitor atau follower. sekadar nak carik kelemahan diri. tapi hasilnyer luar biasa.


setakat semalam, 1 Disember 2011 follower aku naik sampai 999. agak lama jugak nak tunggu follower ke 1000. alhamdulillah tadi aku refresh jer dashboard tak sangka follower yang ke 1000 dah pown muncul.

pada asalnyer nak review blog follower ke 1000 kisah seorang gadis melayu. tapi apa kan daya aku tak jumpa blog dia. jadi tak dapat la den nak nolong. ngeeeee~

terima kasih sebab sudi jadi kawan gadis melayu..^_^

4 komen dari peminat setia:

SoLy SoLicious said...

wow..bagusnye..trafik pun naik menggunung kan

BudakHitam said...

seronoknya.follower da cecah 1k..

Qil_H0shi said...

wah.,tahniah da seribu.,hrp sudi dtg bl0g sye :0
*kite f0llow bl0g awk p0n dri abg ujang :)

Cik Pulau said...

fuhh atia..hebat..
dah lama x join benda alah ni....
jap nk gi baca review dia. heee...

tahniahh..
follower dah 1000..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez