bagaimana nak mengejek orang pelat R..???!!!!

9:00 AM

agak lama jugak tak mengupdate blog kesayangan nie. entahlah nak kata busy tak jugak. tapi tak tau kenapa liat sangat nak update blog nie. mungkin betol la kate blogger laen. bila kita tinggalkan blog dalam satu tempoh yang lama, susah untuk kita mulakan balik.

pejam celik minggu depan aku dah kena balik pahang. malas rasanya nak balik. kena menempuhi sem baru yang mungkin cabarannya makin bertambah. takut sangat rasa. malas pown ada. rasa macam tak nak balik. tapi tak boleh macam tue. aku kena habeskan jugak apa yang aku dah mulakan. semoga sem baru ni aku diberi kekuatan untuk teruskan kehidupan nie.

masa check akaun nuffnang tetiba aku jumpa keyword bawah nie. berapi jugaklah rasa. kurang asam betol siapa yang buat nie. 


agak2 la der. siapa punya kerja la nie kan. sampai kat google pown nak carik benda macam nie. ini dah kes serius nie. adoyai. sabar jela. tapi tak pe la. mungkin suka2 agaknyer. 

harap bila dia baca post aku nie ( lisa surihani pelat "R"..???? ngan perlu ke nak kutuk orang yang pelat R..??) dia akan sedar pelat R bukan kelemahan seseorang manusia tapi keunikan yang dikurnia Allah kepada hamba yang terpilih saje. heeeee~

malas nak balik UMP..=(

You Might Also Like

4 komen dari peminat setia