perlu ke nak kutuk orang yang pelat R..??

9:00 AM

ingat lagi tak post aku pasal lisa surihani pelat R..??

antara post yang paling popular dalam blog aku nie. mana tak nyer. 44 facebook like + 31 komen. paling banyak dalam sejarah untuk blog aku yang biasa2 nie. 

hajat di hati bukan nak mengutuk kelemahan lisa surihani. sebabnyer kalau aku kutuk dia bermakna aku kutuk diri aku sendiri. tapi sebenarnyer hanya nak menyatakan fakta yang orang pelat R nie masih boleh berjaya. seperti contoh Lisa Surihani la. walaupown dia pelat R dia masih boleh jadi pelakon terkenal.

sebabnyer dulu aku pernah rasa segan ngan malu atas kelemahan aku yang tak boleh sebut R. sampai ada masanyer bila aku  nak sebut perkataan yang ada sebutan huruf R aku malu2. tapi akhirnyer aku dapat buktikan yang walaupown aku pelat R aku masih dapat mewakili sekolah dalam pertandingan forum remaja. walaupown ikutkan aku terpilih sebab tak de orang laen yang nak join. tapi sekurangnyer kumpulan aku dapat tempat ketiga dalam peringkat zon. heeeee~

ape pown kelemahan seseorang tue kita sebagai manusia janganlah sesuka hati nak persendakan. sebab setiap manusia tak boleh lari dari kelemahan. yang ada kelemahan tue pulak janganlah putus asa. sebab setiap kelemahan tue ada hikmahnyer. yang sempurna hanyalah Allah yang mencipta sekalian alam. walau apa pown kelemahan kita hanya pada Dia la kita mintak bantuan dan pertolongan.


korang mesti dah tengok gambar kat atas nie kan. tersebar luas kat facebook ngan blog. lawak memang lawak. tapi kesian pown ada jugak. sebab macam terkena kat hidung sendiri. ngeeeee~

ape pown kepada semua yang pelat R korang semua sangat istimewa di mata aku. huhuhu..^_^

You Might Also Like

6 komen dari peminat setia