review blog by papa to be.. heeeee~

11:49 AM

dah lama tak blog aku tak direview. lagi pown sekarang nie dah jarang ada blogger buat segmen2 nie. bila nampak jer kat dashboard abang ujang pemilik blog erti kehidupan nak review blog terus aku rasa nak join. kebetulan internet tengah laju sebab ramai yang tak de kat hostel sekarang nie. aku jer yang terperap kat dalam bilik. heeeee~

kisah seorang gadis melayu

belom layak lagi nak kutuk2 blog erti kehidupan nie. blogger hebat nie. tapi cuma perasan satu benda. header blog nie kadang2 keluar kadang2 tak. tak tau la apa silapnyer. internet kat sini kowt yang bengong. ngeeeee~

apa pown atia terima semua yang akan abang ujang tulis pasal blog atia dengan hati terbuka. terpulang lah nak kutuk ke nak kritik ke. janji ianya boleh buat atia sedar kenapa blog atia nie tak famous macam blog2 orang laen. hehehe..

siap sedia untuk direview.. ^_^

You Might Also Like

3 komen dari peminat setia

  1. boleh jugak try joint , lagipun wani xpenah joint lagi blog review.. =)

    ReplyDelete
  2. tggu ek di review..hehe..,

    oto publish mggu dpan..abis komen ni terus review

    ReplyDelete

Facebook Badge