hidup balik selepas satu semester jadi zombie..

9:00 AM

akhirnyer semester yang sangat2 menyeksakan berakhir sudah. agak terseksa jiwa raga lagi2 disebabkan kebuzian melampau aku terpaksa abaikan blog kesayangan aku nie. bukan sebab tak de idea. tapi disebabkan kepenatan melampau mood nak berblog hilang macam tue jer. sampai asal ada masa terluang aku akan manfaatkan dengan tidor. sampaikan jadual tidor aku jadi tak menentu.

salah aku jugak yang pergi pulun sampai 19 jam kredit sape suruh. dah pulak tue sampai 9 subjek. 5 paper exam. paling banyak dalam sejarah sepanjang aku belajar kat UMP nie. tapi tak sangka aku dapat akhirinya. doa2la hasilnyer pown memuaskan. amin.

klik pada gambar untuk tumbesaran.. heeee~

insyaAllah cuti nie aku akan manfaatkan dengan merehatkan badan sepenuhnyer. nak manjakan diri pulak. disebabkan tension abes muka aku yang dulunyer tak pernah tumbuh jerawat sekarang banyak pulak. dah pulak tue tangan aku nie gatal pergi picit. abes berkudis muka. seyesly aku tak sangka muka aku boleh jadi seteruk nie. adeih.

go back to normal life..^_^

You Might Also Like

2 komen dari peminat setia