bila blog kesayangan diremoved

9:00 AM

ape korang rasa bila blog kesayangan korang dikatakan telah diremove..??

huargghhhhhh...!!!!!!! blog aku...!!!!!

ape nak buat nie..????!!!!

T____T huwaaaaaa...!!!!!

menyesal tak guna. benda yang terjadi tetap akan terjadi. tapi apa salah aku..???

nie gara2 aku cuba nak aktif berblogwalking. walaupown dengan keadaan internet yang masih lagi kelembapan. aku kuatkan jugak sebab aku rindu nak blogwalking. kebetulan ada segmen kat blog NIE. agak2 la blogwalking dari pukul 7petang sampai ke pukul 10malam hanya boleh jalan2 dan komen 40 buah blog jer. boleh bayangkan tak macam mana 'laju' nyer internet. naseb baek aku cuti solat.

sampai ke blog yang ke 41 tetiba aku tak dapat nak teruskan mengomen. apesal pulak. penat aku tunggu semua blog loading ko tak bagi komen pulak. jadi mula timbul kemusykilan. aku pown bukakla dashboard blog aku. tapi yang keluar suruh aku verified akaun. apa kejadahnyer ini semua. aku mula gelabah.

aku cuba pulak bukak blog aku yang keluar benda nie


rasa nak nanges jer. try refresh banyak kali pown benda sama jugak yang keluar. pergi balik ke verification akaun tadi. masih dalam proses loading. adoyai apa aku nak buat ni..??

dalam hati mula berdoa jangan la teman setia aku nie hilang. takut sangat2. bila jer word verification siap loading aku perasan kena letak no tepon. tapi tepon aku habes bateri mati terus dah. naseb baek ada henset lama dan no kedua. aku dengan tak teragak-agak isi no tepon lepastue dia antar ko verification kat henset aku.


punya la aku berdebar menunggu mesej dari pak cik google. dapat jer terus aku isi. tiba2....

alhamdulillah aku dapat balik blog aku...^__^

pengajaran dari kejadian nie jangan gabra tak tentu pasal. sebab semua masalah ada penyelesaian. kita kena tenang dan sabar dalam mencari penyelesaian tue.

melalui kejadian nie jugak aku dapat tahu yang tak boleh spam link kat blog orang guna html code. jadi tak boleh la share entry dengan blog laen. melaenkan ping blog kat fb jela. huhuhu.

sayang kat blog nie sangat2..^___^


You Might Also Like

7 komen dari peminat setia