Thursday, October 13, 2011

bila blog kesayangan diremoved

ape korang rasa bila blog kesayangan korang dikatakan telah diremove..??

huargghhhhhh...!!!!!!! blog aku...!!!!!

ape nak buat nie..????!!!!

T____T huwaaaaaa...!!!!!

menyesal tak guna. benda yang terjadi tetap akan terjadi. tapi apa salah aku..???

nie gara2 aku cuba nak aktif berblogwalking. walaupown dengan keadaan internet yang masih lagi kelembapan. aku kuatkan jugak sebab aku rindu nak blogwalking. kebetulan ada segmen kat blog NIE. agak2 la blogwalking dari pukul 7petang sampai ke pukul 10malam hanya boleh jalan2 dan komen 40 buah blog jer. boleh bayangkan tak macam mana 'laju' nyer internet. naseb baek aku cuti solat.

sampai ke blog yang ke 41 tetiba aku tak dapat nak teruskan mengomen. apesal pulak. penat aku tunggu semua blog loading ko tak bagi komen pulak. jadi mula timbul kemusykilan. aku pown bukakla dashboard blog aku. tapi yang keluar suruh aku verified akaun. apa kejadahnyer ini semua. aku mula gelabah.

aku cuba pulak bukak blog aku yang keluar benda nie


rasa nak nanges jer. try refresh banyak kali pown benda sama jugak yang keluar. pergi balik ke verification akaun tadi. masih dalam proses loading. adoyai apa aku nak buat ni..??

dalam hati mula berdoa jangan la teman setia aku nie hilang. takut sangat2. bila jer word verification siap loading aku perasan kena letak no tepon. tapi tepon aku habes bateri mati terus dah. naseb baek ada henset lama dan no kedua. aku dengan tak teragak-agak isi no tepon lepastue dia antar ko verification kat henset aku.


punya la aku berdebar menunggu mesej dari pak cik google. dapat jer terus aku isi. tiba2....

alhamdulillah aku dapat balik blog aku...^__^

pengajaran dari kejadian nie jangan gabra tak tentu pasal. sebab semua masalah ada penyelesaian. kita kena tenang dan sabar dalam mencari penyelesaian tue.

melalui kejadian nie jugak aku dapat tahu yang tak boleh spam link kat blog orang guna html code. jadi tak boleh la share entry dengan blog laen. melaenkan ping blog kat fb jela. huhuhu.

sayang kat blog nie sangat2..^___^


7 komen dari peminat setia:

rara pinkmafia said...

rara pon kena smlm.so kena verify dulu.then ok.but risau gak bg num fon suke2 hati.

Acik said...

huhuhuuu
seb baik dapat balik belog sayang tuh.
ari tu, kite pun pernah kena ... woah! :)

Bro ahmad said...

sama2 dah terkena...bro pun buat tutor gak..cuak je kan

Bro ahmad said...

ehh header macam blog acik la

cik pulau said...

ehhmmm...

kunci locker said...

sama la...td pg kne...hehehe

syra nazri said...

mcm mne nak cari balek blo kne removed ? help me ! tlg bagi jwpn kat my new blog at shoutbox , http://nursyahirahnazri.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez