keseorangan lagi.. tapi best.. huhuhu..

4:00 PM

sebelum nie aku pernah cerita keinginan aku untuk outing sorang2 kat Kuantan. nak tau cerita klik SINI. alhamdulillah semalam impian aku tercapai. chewah. walaupown dalam masa yang singkat. tapi agak seronok jugakla sebab impian tercapai. hehehe..

sebenarnyer nie kesinambungan dari entry aku pagi tadi. sampai jer Kuantan aku tak terus pergi tempat bas. tapi aku melencong ke ECM. sebab tetiba rasa teringin sangat nak makan ayamas. kebetulan kupon pown nak tamat tempoh dah. alang2 guna jela. tapi yang tak bestnyer tak boleh take over. kalau boleh dah lama aku abeskan kupon tue. macam mampu. hehehe..

jadinyer aku cuma dapat guna satu kupon jer. nasi ayam roaster ngan spagetti. lepastue aku tambah dessert cokelat cake ngan ais krim. entah ape ntah nama dia. lepas jer nasi ayam roaster sampai aku tak terus makan. sebab aku duk tunggu spagetti. kalau boleh nak makan sekali. tetiba dia cakap spagetti tak de. kena tukar benda laen. aish awat la hang tak habaq awal2. penat jer tunggu. ish3..


masalahnyer boleh tukar ke laksa atau me bandung jer. malas la pulak nak makan benda berkuah. last2 aku mintak nasi ayam roaster jugak tapi aku mintak take away. naseb baek dia bagi. dah salah dia jugak kan. takkan aku nak melantak dua pinggan nasi ayam roaster tue pulak. kena cover la jugak kesopanan dan kesusilaan aku kan. ngeeeee~

disebabkan aku tak dapat take away banyak benda kat ayamas. aku amik keputusan untuk beli chesse baked meatball cabonara kat Pizza Hut. aku gak amik kesempatan tue untuk beli shushi kegemaran aku kat carefour. memang makan besar la aku balik tue.


disebabkan masa singkat, tue jela aku sempat buat. tak pela janji ada peluang. lebih baek dari tak de kan. hehehe.. tetiba teringat balik kek cokelat ais krim tue. serius sedap gila. aku ikutkan tak suka makan kek cokelat. tapi tak sangka boleh habeskan benda tue. sebab benda tue memang sedap wa cakap lu. hihihi..


teringin nak tengok wayang sorang2 kat Kuantan pulak..^_^


You Might Also Like

3 komen dari peminat setia

  1. wah..jalan2 cari makan yerk dik..:)

    ReplyDelete
  2. wah.. selalu ke bt camni?
    sy sll gak kuar jalan sorg2.
    tapi mmg surrender bab makan kat restoren sorg2..
    hahahaha

    ReplyDelete

Facebook Badge