cerita puasa 2012 gadis melayu..^_^

10:44 AM

puasa tahun nie tak macam tahun2 sebelum ni. sangat berlainan sebab tahun ni aku berpuasa sebagai wanita yang berkejaya. http://www.emocutez.comchewah.. padahal praktikal jer. hehe..

untuk pertama kalinyer juga harijadi aku jatuh pada bulan puasa.http://www.emocutez.com jadi tak ada apa nak disambut. tak macam sebelum2 ni. aku pon redha jela. http://www.emocutez.comapa pon terima kasih kat semua yang sudi wish kat facebook.

dalam bulan2 puasa ni jugaklah macam2 penyakit nak datang. selsema la, batuk la hampir nak demam tapi tahan jela.http://www.emocutez.com dah pulak tu tengah2 sakit tu jugaklah banyak lak kena pergi maintenance. aku pon terpaksalah tahan sakit.

yang aku tak boleh lupa bila tetiba Allah takdirkan untuk aku saksikan sendiri macam mana Fire Suppression System syarikat tempat aku praktikal nie berfungsi. hanya tuhan je tahu apa yang aku rasa masa tu.http://www.emocutez.com takut, gabra, terkejut, kelakar pon ada.

bayangkan silinder NOVEC depan mata. tetiba bergegar. aku ingatkan pasal apa.http://www.emocutez.com aku pandang amir. tetiba amir lari keluar. aku yang masih terpinga tetiba spontan ikut lari keluar. terduduk aku masa tu. kaki rasa lemah giler. terkejut punya pasal.http://www.emocutez.com rupanya anuar lupa nak bukak plug cylinder. tak pasal2 jadi real test. benda ni berlaku cepat sangat. aku tetiba jadi blurr giler.

cepat betul masa berlalu. tak sangka tinggal 2 minggu je lagi aku praktikal. rasa macam baru semalam je aku datang lapor diri.http://www.emocutez.com ingat lagi macam mana ter'bolah' nye aku masa tu. dalam keadaan yang tak cukup tidur ngan rehatnyer. yang aku tau tetiba aku jadi seorang yang paling segan kat dunia. sebelum ni aku la yang paling tak tau malu punya orang.http://www.emocutez.com lawak bila pikirkan.

masa baru kenal staf2 kat sini pon aku tetiba jadi budak baik.http://www.emocutez.com hanya tau gelak, senyum, sengih. bila pikirkan aku dah macam kerang busuk dah. tak pernah aku rasa diri sesegan tu.http://www.emocutez.com naseb baeklah staf2 kat sini sempoi2. lama2 dapat la aku sesuaikan diri. tapi kalau dorang diam aku akan jadi tambah diam. hehe..

seronok2 jugak. bila pikirkan kena present aduhai. orang laen semua dah siap present. aku je yang belum lagi. takut lak bila pikirkan.http://www.emocutez.com apa aku nak cakap nanti. dahla kena speaking.http://www.emocutez.com adeih. sakit jiwa dibuatnyer.

asam garam kehidupan.. heeee~http://www.emocutez.com

You Might Also Like

0 komen dari peminat setia