Sunday, September 11, 2011

BEN ASHAARI ajak BLOGGER RAYA.

nak beraya sama klik SINI

Letakkan satu gambar raya anda pada tahun ini


Ceritakan perasaan anda beraya di tahun ini .. Tak kira seronok , sedih atau sebagainya..

raya tahun nie memang raya paling best dalam hidup aku. sebabnyer buat pertama kalinyer bapak aku dapat beraya sama2. kalau dulu asal raya pertama jer mesti kerja. lepastue sambung ke raya kedua dan seterusnyer. dia memang tak suka amik cuti. sebab dia kata time2 orang cuti la dia boleh carik duit lebih. untuk siapa jugak. untuk kitorang adik beradik jugak. kadang2 sedih bila tengok pak cik ngan mak cik aku semua ada. bapak aku jer takde.

tue yang bestnye tahun nie. setelah sebulan lebih sah jadi penaganggur terhormat aka pesara. 24 jam ada kat rumah. sahur ngan buka masa bulan puasa pown sama2. tak macam dulu. dah la tahun nie dapat puasa sebulan kat rumah. tambah pulak dengan kehadiran bapak aku. memang sangat seronok. menjadikan raya aku tahun nie sangat2 bermakna.

nak tau kisah lebih lanjut boleh tengok cerita2 sebelum nie

seronok betol raya tahun nie..^_^

Apakah perasaan anda yang mana tahun ini ( blogger baru ) beraya sebagai seorang blogger ?

tahun nie tahun pertama aku beraya sebagai blogger tegar. seminggu jugakla aku cuti berblog masa raya haritue. bukan sengaja tak nak update. tapi busy beraya. dah alang2 bapak aku dah tak kerja. ada jer tempat dia bawak beraya.

bezanyer raya sebagai seorang blogger nie kepala asyik duk kata ingat ape yang berlaku hari nie. nanti boleh tulis kat blog. tiap2 hari rindu kat blog. duk terpikir ada ke orang beraya kat blog aku. memang tak boleh tinggal la blog nie. sayang ketat2 dah kat blog nie. hehehe..

love blogging no war..^_^

5 komen dari peminat setia:

hasyikin ismail said...

selamat hari raya

singgah yer

http://askenzious.blogspot.com/2011/09/ben-ashaari-ajak-blogger-raya.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

blogger tegar dh ni ..;P

selamat hari raya !..;)

Yumida said...

sronoknyer dgr crita atia...klga yg bahagia n sporting habes...sm erk muka atia yg sorg tu...x gamba ngn daddy skali ker?

slmt hr raya n follow sini yer..

Azzah said...

azzah singgah//samalah,seminggu lebih blog tersadai.asyik teringat je.
selamat hari raya

Nazhirah Mazlan said...

:)
selamat hari raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez