tension la kalau terus macam nie

4:00 PM

mencabar betol sem nie. dengan masalah air tak de nyer. rasa macam nak surrender jer. tak larat la macam nie. dah dua minggu dah. asyik berulang masalah yang sama.

internet lembab aku diamkan
RO water tak de aku diam jugak
washing machine tak disediakan aku diam lagi

tapi kalau air tak de ini tak boleh didiamkan. tension hidup jadinyer. adoyai.

harinie dan esok akan diadakan festival layang2 kat UMP Pekan. sape yang ada kat area Pahang tue jom la datang. boleh tengok macam mana "cantiknyer" UMP Pekan nie. heeeee~


harap semua masalah nie cepatla berakhir..>_<

You Might Also Like

0 komen dari peminat setia