imej baru gadis melayu

4:00 PM

korang perasan tak aku dah lama tak letak gambar aku dalam post. kalau letak pown gambar yang aku dah pernah upload. tak de lansung gambar baru. tak tau la korang perasan ke tak.

nie gara2 gatal tangan konon nak betolkan cermin mata yang dah kembang. betol punye betol last2 laen jadinyer. dengan bahaginyer cermin mata aku patah tangkai belah kanan. masih boleh pakai lagi tapi cacat la. boleh pakai masa baring jer. kalau nak buat kerja memang tak boleh la.

jadi aku amik keputusan untuk beli cermin mata baru bingkai plastik. lantak la muka aku nampak camner. aku dah tak kesah. janji aku selesa sangat2 dengan cermin mata baru nie. tak dela baru sangat. dah sebulan lebih dah.


nampak makin tembam kan. macam budak skematik diagram pown ada. lantak jela. janji aku selesa. dah kerja nanti hajat di hati kalau mampu nak buat something supaya aku tak bergantung lagi dengan cermin mata. penat dah hidung nie menanggung beban cermin mata. dari darjah 6 sampai la sekarang.

kalau ikutkan aku dah tak rabun sangat. tapi masalah laen lak timbul. SILAU. nie lebih bahaya dari rabun. kalau ikut indeks purata power mata aku 250 silau, 50 rabun. kalau ikut rabun aku tak payah pakai cermin mata pown tak pe. tapi silau punya pasal 24/7 aku wajib pakai. kalau tak aku yang sengsara. orang yang senasib ngan aku paham la ape yang aku rasa.

new sem new style.. hehehe..

You Might Also Like

1 komen dari peminat setia