SEGMEN : Lagu Ini ...

9:54 PM

lama betol rasanyer tak aktif join segmen nie. kesibukan melampau menghalang aku untuk teruskan aktiviti yang sangat bermoral ini. tadi tengok kat dashboard ada satu segmen. ingat tak sempat nak join. naseb baek sempat. harap diterima la ye.


klik kat banner kalau nak join. sempat lagi rasanyer

semua lagu yang jadi favourite aku semuanyer mesti ada kaitan dengan aku. kadang2 kalau terdengar lagu tue mula la aku duk flashback balik kisah lama. disebabkan tue ada lagu yang boleh buat aku ketwa atau menangis.

kalau dulu masa zaman sekolah aku tak de peluang untuk dengar radio. radio kat rumah aku hanya boleh maenkan lagu2 dari channel RIMA jer. yang sekarang dah dikenali sebagai Klasik FM. jadi lagu favourite aku lebih kepada lagu2 motivasi macam kau boleh, budi bahasa budaya kita, mari membaca dan macam 2 lagi.

jadi bila terdengar balik lagu2 macam nie mesti teringat zaman sekolah dulu2. macam tak percaya jer benda tue semua dah lama berlalu.

masa aku putus cinta pulak lagu yang boleh buat aku menangis lagu Sang Mantan nyanyian kumpulan Nidji. tapi lagu hey ladies pulak jadi penguat supaya aku tak lemah sebab kan benda macam tue jer. bila aku rindu kat ibu aku, aku teringat lagu Kekasihku nyanyian Azzam idola kecil 2. bila aku teringat kat arwah roomate aku aku teringat lagu bye bye nyanyian Mariah Carey. sebab tue lagu favourite dia.

selain tue aku suka jugak lagu Menangis lagi nyanyian Fina akademi fantasia 9. sebab lirik lagu tue memang kena dengan aku. kalau ikutkan banyak jugakla lagu favourite aku yang ada kaitan ngan hidup aku. nak senaraikan rasanyer sampai esok pown tak habes.

aku tak pasti tia nak satu jer ke lagu untuk segmen nie. tapi takpela aku senaraikan semua lagu2 yang pernah aku post kat blog aku. kalau nak tengok lirik dia boleh lah klik kat tajuk2 lagu tue.

LALALALALALA.. ikut rima lagu the smurf.. heeeeeee~

You Might Also Like

6 komen dari peminat setia