Wednesday, September 28, 2011

SEGMEN : Lagu Ini ...

lama betol rasanyer tak aktif join segmen nie. kesibukan melampau menghalang aku untuk teruskan aktiviti yang sangat bermoral ini. tadi tengok kat dashboard ada satu segmen. ingat tak sempat nak join. naseb baek sempat. harap diterima la ye.


klik kat banner kalau nak join. sempat lagi rasanyer

semua lagu yang jadi favourite aku semuanyer mesti ada kaitan dengan aku. kadang2 kalau terdengar lagu tue mula la aku duk flashback balik kisah lama. disebabkan tue ada lagu yang boleh buat aku ketwa atau menangis.

kalau dulu masa zaman sekolah aku tak de peluang untuk dengar radio. radio kat rumah aku hanya boleh maenkan lagu2 dari channel RIMA jer. yang sekarang dah dikenali sebagai Klasik FM. jadi lagu favourite aku lebih kepada lagu2 motivasi macam kau boleh, budi bahasa budaya kita, mari membaca dan macam 2 lagi.

jadi bila terdengar balik lagu2 macam nie mesti teringat zaman sekolah dulu2. macam tak percaya jer benda tue semua dah lama berlalu.

masa aku putus cinta pulak lagu yang boleh buat aku menangis lagu Sang Mantan nyanyian kumpulan Nidji. tapi lagu hey ladies pulak jadi penguat supaya aku tak lemah sebab kan benda macam tue jer. bila aku rindu kat ibu aku, aku teringat lagu Kekasihku nyanyian Azzam idola kecil 2. bila aku teringat kat arwah roomate aku aku teringat lagu bye bye nyanyian Mariah Carey. sebab tue lagu favourite dia.

selain tue aku suka jugak lagu Menangis lagi nyanyian Fina akademi fantasia 9. sebab lirik lagu tue memang kena dengan aku. kalau ikutkan banyak jugakla lagu favourite aku yang ada kaitan ngan hidup aku. nak senaraikan rasanyer sampai esok pown tak habes.

aku tak pasti tia nak satu jer ke lagu untuk segmen nie. tapi takpela aku senaraikan semua lagu2 yang pernah aku post kat blog aku. kalau nak tengok lirik dia boleh lah klik kat tajuk2 lagu tue.

LALALALALALA.. ikut rima lagu the smurf.. heeeeeee~

6 komen dari peminat setia:

ArulchelseA said...

dah join jugak ni..

jokergurl said...

hai,jom join contest.........http://jokegurl.com/2011/09/hadiah-contest-like-realiti-kehidupan/

Ini Kisah Tia said...

:)
tak kesah berapa lagu pun .. sebab kadang2 hidup kita ni dah macam melodi .. banyak lagu berkait dengan hidup ..

~iz~ said...

amboi banyaknya..:)

Fahz said...

selalunya camtu..kalau kita suka lagu tu maybe ada kenangan disebaliknya..:) dtg dr segmen yang sama :))

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada Kancil,

lagu memainkan peranan dalam hidup kita

datang singgah dari segmen yang sama...kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-lagu-ini.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez