GEGAR BLOGGER BARU

2:23 PM

Sila masuk ke blog BEN ASHAARI ini dan cari mana mana gambar yang ada ... Amik gambar tu ( diberi kebenaran ) ..
jadi aku pilih gambar bawah nie..


kenapa korang pilih gambar tu .. dan pastikan ada link ke entri itu .. ok ?
aku pilih gambar nie sebab bila masuk blog abg ben jer gambar nie aku nampak dulu.(memang la dah sah2 header blog dia) hehehehe..
(klik pada gambar untuk ke link entri)

Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger ..
aku jadi blogger sebab aku bosan dengan facebook. hehehe. guraw jer~
aku pilih untuk jadi blogger sebab kat dalam blog nie jer aku boleh merepek panjang2 tanpa ada had huruf. boleh lepas tension, geram marah dan sebagainya. tapi terkawal la. huhuhu..

Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari..

You Might Also Like

20 komen dari peminat setia

  1. salam singgah dan ziarah...
    gegar blogger baru !!!~

    ReplyDelete
  2. singgah disini...rajin2 berblogging ye.. :)

    http://onlymezue.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Nisha Sing ah..
    dan folow sini juga
    jgn lupe updated entrie
    nanti Nisha Dtg lagi..

    http://heandsheloves.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. salam singgh cni..
    jalan2 cari blogger baru :)

    ReplyDelete
  5. kite singgah n folo sini ye!^_^

    jom dtg rumah! --> http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  6. hye..
    terjah u from BA..
    gegar blogger baru..!
    heppy blogging!

    ade mase singgah la my teratak
    http://iekahridzuan.blogspot.com

    follow u =)

    ReplyDelete
  7. salam ziarah....

    suka blog ni...
    smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

    ReplyDelete
  8. Salam kenal, dari blog encik ben

    ReplyDelete
  9. salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog Hj ben..

    ReplyDelete
  10. singgah n follow sini dari segmen BA
    salam perkenalan!

    semoga terus maju jaya dalam dunia blog!

    ReplyDelete
  11. Follow your blog.

    JOm Joint.Entry terbaik bulanan peserta akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page
    Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com
    Hakiyat dan hakikat si telur
    FARISZ@AZ.Com FanPage

    ReplyDelete
  12. follow your blog..
    jom singgah sni..

    http://ceriterahmad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Saye pon join segmen abg BEN
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    klu free singgah ke blog saye..

    http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

    ReplyDelete
  15. thanks semua coz sudi singgah blog atia yg x sberapa nie.. insyAllah tia singgah blik blog korg.. wish me luck ntuk test coming soon.. huhuhu..^_^

    ReplyDelete
  16. hai :)
    cikin singgah sini dari blog BA .

    ReplyDelete
  17. salam kenal...
    singgah dr blog BA...

    follow sudaaa...(",)

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
    tapi tak dapat join...:(

    harap awak sudi jadi kawan sy...

    ReplyDelete
  19. salam gegar...

    jom skodeng kat sini plak http://puterisalju122.blogspot.com

    (^_^)

    ReplyDelete

Facebook Badge