kayak..!!!!

8:57 PM

walaupown speech public speaking aku tak siap lagi. aku tetap nak mengupdate blog kesayangan aku nie. huhuhuhu..^_^

esok mungkin aku tak akan update blog the whole day. sebab esok aku ada praktikal kayak kat chenir. dari pagi sampai petang. wehuuuuu.. tak sabar giler. hehehehe..


tapi aku agak risau. sebab minggu depan aku ada 4 test sederet. mati la aku kalau camnie. sempat ke aku nak study. tue la sape suruh study last minit. padan muka. adeih..

ape2 pown korang doakan aku selamat k esok. takut gak ape2 jadi an esok. bersiap sedia la untuk gelap esok atia. habis la muka ko. adoyai..

jom pergi kayak...!!!!!^_^

You Might Also Like

0 komen dari peminat setia

Facebook Badge