makan, makan dan makan..

3:28 AM


aku ingat bile dah buat blog baru nie makin semangat nak berblog. tapi makin malas lak. mungkin sebab kerja yang beratur panjang kowt. adeih. bile la nak abes.=(

tak sabar nak tunggu sabtu nie. setelah menahan diri selama sebulan. akhirnya hari yang ditunggu akan tiba. sabtu nie aku ngan member2 pekan aku dah decide nak pegi kuantan. selama sebulan mengikat perut semata-mata simpan duit untuk keluar nanti.

kitorang dah rancang nak makan banyak2. kalau ikut rancangan kitorang nak makan kat Pizza Hut, Kenny Rogers, Johnny's ngan Secret Recipe. banyak tak. heeeeeeee~

kat Pizza Hut kitorang nak melantak pizza, lasagna, meat ball cabonara ngan spagetti. kat Kenny Rogers lak nak makan potato coated. kat Johnny's nak makan sup ngan minum milk shake. dan last sekali kat Secret Recipe nak makan ofkoz la kek favourite aku, Tiramisu. huhuhuhu..

dah sebulan kitorang rancang nie. harap sangat2 jadi. teringin sangat nak makan semua tue. nie kira balas dendam setelah sebulan makan makanan kat kolej kediaman yang agak suam2 kuku. sampai loya dah tekak nie. tapi lapar punye pasal melantak jela. hehehehehe..

tak sabar giler...!!!!!^_^

You Might Also Like

0 komen dari peminat setia

Facebook Badge