PLKN pengalaman terindah

6:03 PM

HIJAU-ZAINAL ABIDIN


masa tengah stalker group PLKN Kem KK Bawah Bayu tetibe ada member aku nie share lagu nie. waaaaa...!!!! memang kenangan PLKN terngiang kat kepala bile dengar lagu nie. bahagianya aku masa tue.

lagu nie dimainkan masa kelas pembinaan karakter(PK) ataupown ada sesetengah kem yang panggil character building(CB). lagu nie dimainkan menandakan yang kitorang kena cepat2 masuk kelas. kalau lagu nie berhenti tapi kitorang tak duduk. denda la jawabnye. 

macam budak tadika pown ada kan. tapi tue yang best. bile lagi  nak dapat rasa pengalaman camtue. selama aku ikut kelas nie belum ada lagi la yang kena denda. sebab memang semua jenis dengar cakap. kat situ la disiplin kita dibentuk. 

dengar macam budak2 jer. tapi bagi aku tak salah untuk jadi budak2 kalau benda tue untuk membentuk disiplin diri. kalau matang tapi lembab tak jadi ape2 gak an.

miss PLKN moment a lot....!!!!!!!!^_^

You Might Also Like

0 komen dari peminat setia

Facebook Badge