kawan baru..^_^

3:05 AM

klik pada gambar untuk ke post

perasan tak ape yang pelik kat gambar atas tue. 4 orang blogger buat post yang yang sama dalam jarak masa yang dekat2. copy paste ke..??  tapi camner leh dapat idea same..??

nie gara2 segmen abg BEN yang mencetuskan fenomena di atas. sebenarnyer kitorang satu geng untuk game nie. dengan kata sepakat semua orang, kitorang namakan geng nie GENG PENING CARI IDEA. memang pening wei.

1st nak carik 5 orang yang sudi jadi geng. mula2 aku malu gak nak cari. tapi cam tak best jer tunggu orang. baek carik sendiri. jadi aku pown menebalkan muka hantar mesej kat semua yang layak maen game nie. dan akhirnya jumpa mereka2 nie

dah jumpa nak buat post pulak. kitorang pown berbincang. pada mulanya nak buat post macam kat atas tue. tapi ketua kitorang hanif ada idea yang lagi best. jadi kitorang teruskan ngan cadangan dia.

 
klik pada gambar untuk ke post

thanks to all member of GENG PENING CARI IDEA sebab sudi geng ngan atia. seronok kenal ngan korang

You Might Also Like

7 komen dari peminat setia

  1. hey..ada game baru incik BEN

    http://www.benashaari.com/2011/03/game-antara-blogger-2-gegar.html

    ReplyDelete
  2. if korang dah usha..kita buat cni eh..

    1.setiap sorang bagi idea why plih blogger sbgai ketua..
    2.bagi pendapat 1 negatif dan 1 positif pasal 1tube..

    ahah..post kan idea kat entry aku yg ni,,

    http://semutsengal.blogspot.com/2011/03/credit-untuk-kengkawan-pening.html..

    nnt aku elbrate kan idea korang tu k ?

    ReplyDelete
  3. cik pulau tak sempat nak join segmen kali ni.. dah habis masa. hadoii...

    psstt.. ni ke kembar cikpulau yang kak sunah cakapkan tu.. hai.. selamat kenalan yer..^^,

    ReplyDelete
  4. hanif tak sempat nk join.. kelas dari pg smpai ptg..>_<

    ReplyDelete
  5. cik pulau selamat kenalan jugak.. huhuhu..^_^

    ReplyDelete
  6. saya nak cari grup saya pun sangatlah tebal muka sehingga patbelas sentimeter . ini semua gara-gara pakcik bengggg ! kehkehkeh . suka la game ni kan kan ?

    ReplyDelete
  7. tau xpe.. suke jugak..!!! hehehehe..^_^

    ReplyDelete

Facebook Badge