ngeri giler..

9:11 PM

korang ada akaun TAGGED tak..?? mesti ramai ada kan. tapi ramai jugak tak active sejak ada fb. lagi 1 ramai yang tak suke TAGGED sebab banyak benda BLUE. 

aku masih active TAGGED. sekali sehari aku mesti bukak untuk check mesej. tapi kalau mesej sensored2 nie, sory la der aku tak layan. 

tadi tengah aku bukak akaun TAGGED aku. tergerak hati nak tengok wall post lama2. sekali terjumpa gambar2 nie. tue yang nak share2 ngan korang. huhuhu..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pelik2 kan. aku dulu tak perasan sangat benda nie. sebab aku jarang tengok wall post. sebab selalunya maen forward2 jer. aku malas nak layan. huhuhuhu..

sharing is caring..^_^

You Might Also Like

2 komen dari peminat setia