hari yang penat..!!!!

1:52 AM

hari nie penat sangat2. kalau ikutkan hati macam2 benda nak update kat blog. tapi disebabkan penat, mood nak beblogging tak datang sangat. tapi aku tetap gak nak update sikit2.

sekarang dah pukul 1.29pg. jadi kira kenapa aku penat sekarang ada kaitan ngan aku buat semalam la kan. agak2 la kelas pagi start pukul 9pg. kelas paling last habis pukul 6ptg. lab engineering lak tue. memang lelah la wei.

tue yang balik2, lepas sembahyang maghrib jer terus pengsan. sedar2 dah pukul 12tgh mlm. mandi tak lagi. jadi dengan keazaman dan keberanian yang ada cukup2 makan. mandi jela tengah2 malam. sejuk kowt. huhuhu.

ingat lepas mandi nak sambung tido. tapi tak leh la pulak. nak study kepala tengah biol2. nak update blog banyak2 tak de mood. adeih nak watpe jer malam nie. ish..

bowing giler sekarang nie...!!!!!^_^

You Might Also Like

0 komen dari peminat setia