Monday, August 1, 2011

BEN ASHAARI : RAMADHAN #1 : SAHUR DI KALA BUDAK..

Santai Bersama BEN ASHAARI

klik kat banner kalau nak join jugak..^_^


Ceritakan pengalaman kali pertama anda berpuasa atau pengalaman anda berpuasa ketika masih lagi 'berhingus' .. Tak perlu panjang panjang ..

aku mula berpuasa masa umur sembilan tahun. puasa sebab apak kata kalau puasa sehari dapat seringgit. budak2 kan suka kalau benda2 camnie. tapi aku dapat puasa 10 hari jer. sebab banyak sangat dugaan. ngeeeee~

Masih ingatkah lagi makanan yang paling anda suka ketika kecil dulu sewaktu berbuka ? Dengan menggunakan bloglist aku , sila redah blog blog masakan yang ada dan cari gambar serta nama masakan tersebut.. Jangan lupa bagi backlink pada blog tersebut yer.. kang marah tokey dia .. hehee..

aku suka makan ayam masak merah. kalau pergi bazar lepastue nampak ayam masak merah memang aku dengan tanpa segan silu mintak ibu belikan. sedap wooo..



terliur air liur.. heeee~

4 komen dari peminat setia:

Freaky said...

ah sudah... tayang makanan dah :D

gadis melayu said...

Freaky: cobaan.. hehehehe..^_^

Alisya said...

selamat menjalankan ibadah puasa dr alisya

Aku DaN SeSuAtU said...

terliur tengok ...selamat berpuasa

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ramadhan-1-sahur-di-kala-budak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez