Thursday, May 19, 2011

blog disaster..

sangat penat. baru lepas renovate blog ngan bilik. tak tau nape tetiba mood nak merenovate nie datang hari nie. tapi maseh tak puas hati ngan keadaan blog. mungkin sebab tak dapat carik layout ikut warna favourite aku kowt. memang susah.

nape aku amik layout warne hijau. sedangkan aku tak pernah suka warne hijau. mungkin nak tukar angin kowt. tapi ape pown mungkin nie sementara je kowt. sampai aku jumpa layout yang betol2 ikut jiwa dan naluri aku sebagai seorang gadis melayu. chewah..

camner ea blogger laen boley ada layout yang cantik2..???? korang buat sendiri ke. jelesnyer. aku rasa macam ketinggalan sangat2.

dulu aku ingat kalau nak buat blog yang penting hanya pandai menulis. tapi rupanya kena pandai macam2. kena pandai guna photoshop, flash dan macam lagi la yang ada kaitan ngan programming. aku dah la subjek computer programming lulus cukup2 makan jer. bila test bawak toyol. adeih kantoi. heeeeeee~

selain tue aku kemas bilik aku yang dah seminggu tak berkemas. (memang la baru seminggu sebab baru duduk sini seminggu. hehehehe..) sangat penat. tapi bukan siap pown. adoyai.

esok aku ngan kawan2 akan ke UTM untuk ikut program anjuran kelab pemadam. mungkin dalam 3 hari takkan dapat menghadap blog nie. kalau rajin malam nie aku buat auto post. tapi maseh belom ada idea lagi nak tulis pe. harap2 datangla idea ye.. huhuhuhu..

sape sudi ajar camner nak buat blog cantik2..?????

2 komen dari peminat setia:

muhamad hanif said...

senang aja, g la usha blog2 yang lawa..kot2 dpt idea ke.

gadis melayu said...

hanif: idea tue mungkin la bleh dapat.. tp camner nak buatnyer.. atia bukan ada pown software ke pe ntuk benda tue.. huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez