Tuesday, May 17, 2011

"Segmen review blog: Bulih bha kalau kau!'

baru jer lepas buat entry untuk Contest Buli Bha Kalo Kaw. tetiba jumpa pulak Segmen review blog: Bulih bha kalau kau!.. 

kebetulan.. huhuhuhu..^_^


Syarat2 dia senang jak.. klik pada banner kalu mau tau

kena review blog cik purple nie. 

bagi atia blog nie memang cumil amat. tapi why not kat jom tukar2 link tue cik purple buat scroll. sebab benda tue macam dah memenuhi blog cik purple. entry yang tak pupus cik purple kadang2 tak keluar. mungkin sebab berat kowt. atia tak mau sentuh pasal widget sebab atia pown suka letak banyak widget kat blog. tapi kena pastikan tak berat jela. blok cik purple naseb baek tak berat sangat sebab internet kat sini yang tak berapa kuat pown masih boleh bukak.

atia tak la pandai sangat. tapi ape yang atia review nie berdasarkan pandangan atia. jangan marah kalu tak puas hati. I'm sory.. heeeeee~

nak tag
juerk
izhar
epol

3 komen dari peminat setia:

muhamad hanif said...

review..review..review..review..

lalalalalllala ~

Cik Purple said...

masyeh sudi join^^.. tula, CP pon ada tpikir nak kasi scroll link xchange tuh tp kan, cp tak pandai la...boleh tolong cp tak cane nak wat yg scroll???^^ btw, u r d 2nd, so congrat! cp letak kat vvip list yer!^^

gadis melayu said...

hanif: well u know me.. hehehehe..

cik purple: mekasih..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez