tenkiu madam najiyah safwa..^_^

10:18 PM


1st time carry mark mencecah 50 markah. terharu giler bila tengok. rasa nak cium jer lecturer tue bila tengok kos result nie. suka3. huahuahua..

tetiba rasa nyesal lak tak buat betol2 test 2. boleh pulak careless kan. satu soalan tak jawab. sedangkan soalan atas dia aku jawab betul. kalau aku tak careless mungkin aku dapat markah untuk soalan tue.

tapi barang dah lepas jangan dikenang. syukur alhamdulillah. harap sangat dapat A untuk subjek nie. amin..

Ya Allah semoga aku dapat A untuk subjek numerical method and statistic.. amin..^_^

You Might Also Like

2 komen dari peminat setia

  1. salam blogwalking ^^
    btol2,, barang lepas jgn kenang, ty saked jiwaa~

    ReplyDelete

Facebook Badge