ekspedisi berbasikal pekan putrajaya

10:00 AM

entry ini adalah auto post.. sebab pada waktu post nie publish aku tengah training dari pekan ke nenasi.. doakan aku selamat ye..

persediaan untuk berbasikal dah hampir lengkap. tapi stamina aku jer maseh belom kuat. harinie aku kena training lebih dari 100km. nie yang aku takut giler2 nie. dahla stamina aku kurang lagi. baru sehari praktis. boleh ke aku buat..??


harap korang doakan aku boleh buat benda nie. dah volunteer masuk. tapi belom ape2 dah surrender awal2. takut giler bila bayangkan. basikal pown dah siap repair tadi. tapi belom sempat test lagi. tue yang risau sangat tue.


jom ramai2 meriahkan putrajaya 2 Jun nie. sambut pasukan berbasikal dari pekan sama. tak sabar nak tunggu hari tue nanti. huhuhuhu..

jom.. jom.. jom.. jom heboh2.. hehehehe..^_^

You Might Also Like

8 komen dari peminat setia

  1. adoi... best tu best... tapi beskal dah lama takda... heeeeeeee... mcm best aja tgk awak kopak beskal tu...

    ReplyDelete
  2. wahhh! kat mane? presint brape?

    ReplyDelete
  3. cik bidadari: best memang best.. tp sedey x sekuat yg laen.. lgpown basikal pnjam je tue.. huhuhu..

    anisyafrina: kat kediaman perdana menteri kalau tak silap.. tak tau lak presint bape.. heeeeeee~

    ReplyDelete
  4. Ooooo..rasenye tau kot tmpt tu... jumpe nanti kt sane ^___^

    ReplyDelete
  5. anisyafrina: ok.. jmpa anda di sana.. hehehehe..^_^

    ReplyDelete
  6. Ni ke yg tgk mm pancit td. Huhu. Anyway gudluck

    ReplyDelete
  7. Yg ni ke yg pnct td tu? Huhu. Anyways gudluck

    ReplyDelete
  8. pijoe: pancit2 pown smpai jugak putrajaya.. huhuhuhu..:p

    ReplyDelete

Facebook Badge