Wednesday, May 25, 2011

ekspedisi berbasikal pekan putrajaya

entry ini adalah auto post.. sebab pada waktu post nie publish aku tengah training dari pekan ke nenasi.. doakan aku selamat ye..

persediaan untuk berbasikal dah hampir lengkap. tapi stamina aku jer maseh belom kuat. harinie aku kena training lebih dari 100km. nie yang aku takut giler2 nie. dahla stamina aku kurang lagi. baru sehari praktis. boleh ke aku buat..??


harap korang doakan aku boleh buat benda nie. dah volunteer masuk. tapi belom ape2 dah surrender awal2. takut giler bila bayangkan. basikal pown dah siap repair tadi. tapi belom sempat test lagi. tue yang risau sangat tue.


jom ramai2 meriahkan putrajaya 2 Jun nie. sambut pasukan berbasikal dari pekan sama. tak sabar nak tunggu hari tue nanti. huhuhuhu..

jom.. jom.. jom.. jom heboh2.. hehehehe..^_^

8 komen dari peminat setia:

Cik Bidadari said...

adoi... best tu best... tapi beskal dah lama takda... heeeeeeee... mcm best aja tgk awak kopak beskal tu...

anisyafrina said...

wahhh! kat mane? presint brape?

gadis melayu said...

cik bidadari: best memang best.. tp sedey x sekuat yg laen.. lgpown basikal pnjam je tue.. huhuhu..

anisyafrina: kat kediaman perdana menteri kalau tak silap.. tak tau lak presint bape.. heeeeeee~

anisyafrina said...

Ooooo..rasenye tau kot tmpt tu... jumpe nanti kt sane ^___^

gadis melayu said...

anisyafrina: ok.. jmpa anda di sana.. hehehehe..^_^

pijoe said...

Ni ke yg tgk mm pancit td. Huhu. Anyway gudluck

pijoe said...

Yg ni ke yg pnct td tu? Huhu. Anyways gudluck

gadis melayu said...

pijoe: pancit2 pown smpai jugak putrajaya.. huhuhuhu..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez