SEGMEN: CITA-CITA AKU MASA KECIL

1:02 AM



klik pada banner untuk join..^_^

Apa cita-cita korang masa kecil dulu?

kalau cerita pasal cita2 masa kecik dulu memang banyak. antaranya..

doktor
ramai ibu bapa yang galakkan anak2 dari kecik sampai ke besar untuk jadi doktor. begitu jugakla ibu bapa aku. sampai aku terpengaruh dan konon2 nya aku nak belajar pandai2 sebab nak jadi doktor. tinggi betol cita2. hehehehehe.

model
nie gara2 banyak benor tengok TV. sampai terpengaruh nak jadi model. sampai habis semua baju2 ngan tudung2 ibu aku, aku buat maen. kononnyer aku pakai baju pengantin yang sangat2 cantikla. ish3..

pramugari
aku mula berminat untuk jadik pramugari masa first time naek kapal terbang dulu. rasa cam best jer pramugari boley naek kapal terbang. lepastue boleh jalan2 atas kapal terbang suka2 hati dia jer. tak de orang nak tegur. huhuhuhu..

pilot kapal terbang
aku dapat tau kalau nak jadi pramugari badan kena slim world dan tinggi. aku dah la chubby dan pendek masa kecik dulu jadi aku tukar lak cita2 nak jadi pilot. macam best lak kan. ngeeeeee~


Sekarang pulak korang jadi apa?

tapi yang pasti semua cita2 aku tue tak tercapai akal. sebab akhirnya aku bukan la seorang doktor atau model atau pramugari ataupown pilot. tapi aku sekarang yang bakal menjadi seorang engineer elektrik. insyaAllah..

electrical engineer working on an electrical grid


Pendapat korang tentang blog shera

mula2 masuk blog shera agak seram jugak sebab temanya red and black. tapi bila tengok dua kali nampak smart la pulak. yang pasti sangat suka ngan shoutbox tue. sangat2 smart..^_^

You Might Also Like

4 komen dari peminat setia

  1. wah engineer ea.. ^_^ kagum lar..

    tp pape pun thanks ea join.. shera first time wat segmen ni.. thanks sgt2 join2.. hargai sgt2 ni.. ^_^ nanti shera citer pasal cita2 shera pulak ea.. ^_^

    ReplyDelete
  2. blom lg.. msih blaja.. heeeee~
    wlcome.. atia mmg suka join segmen2 mcm nie.. ^_^

    ReplyDelete
  3. mungkin takde rezeki nak mencapai smua cita2 tu..
    tp alhamdulillah sbb bakal menjadi engineer..
    1 profesyen yg agak mencabar kot..

    ReplyDelete
  4. SHM: tq..^_^ mmg sgt2 mncabar.. hmpir surrender.. tp naseb baek ada sokongan..n_n

    ReplyDelete

Facebook Badge