Segmen Mesra Blogger Bersama Pembawa Wacana

1:34 AM

disebabkan malam nie aku tak de idea untuk tulis entry. jadi aku join segmen jela. Segmen Mesra Blogger Pembawa Wacana
Wacanaku

klik pada banner untuk join..^_^

Aku Nak Jadi Kaya

buat pe popular tapi poket kosong. bagi aku lebih baek jadi kaya. popular akan datang secara automatik bila kita jadi kaya. siapa tak nak jadi kaya..?? semua orang nak jadi kaya. tapi tak semestinya mata duitan. duit sekarang merupakan antara asas keperluan paling penting dalam dunia yang serba moden. tanpa duit camner nak bayar bil berukband. dah tak bayar bil camner nak online. kalau tak dapat online camner nak update blog. bila tak dapat update blog camner nak jadi popular kan. hehehehe..

You Might Also Like

10 komen dari peminat setia

  1. hehe...klu kaya x yah lyn blog agy kowt..

    ReplyDelete
  2. singgah sini juge..pendapat kite same :)

    ReplyDelete
  3. dekcik: sape ckp.. klu kaya msti x byk kerja.. boring2.. blogging la.. hehehehehe..^_^

    cik najihah: give me five..(^_^)/")

    ReplyDelete
  4. hanif: ok ba klu ko.. hehehehe..^_^

    ReplyDelete
  5. hehe.... besh klu kaya... mesti lai banyak cite nak kongsi dlm blog.. p vacation yg pastinyer hehe.. terbang sni terbang sane...

    ahakxx.. singgah dr blog PW
    folllow mellow ^_^

    ReplyDelete
  6. lanun jalanan: betol3.. tq..^_^

    ReplyDelete
  7. ni lagi satu jutawan segera..hehhehe

    ReplyDelete
  8. eh eh..pendapat kita sama..meh jadi kaya meh :)

    ReplyDelete
  9. same la.. cik pulau pun nak jadi kaya...
    lalala~

    ReplyDelete

Facebook Badge