aku terkena april fool secara tak sengaja..

2:19 AM

ish haram la sambut "april fool". kenapa ko pegi sambut..??? adeih... ape nak jadi la ngan budak nie...

uish.. sape cakap aku sambut benda tue. tajuk atas tue perumpamaan jer. tapi bukan sebenar pown. nie gara2 kitorang kena culik tadi ngan 2 mamat kiut nie. entah dari mana datang entah. tetiba ajak pergi Pekan. katanya sebab nak jimat duit sewa kereta.

mula2nya kitorang tak nak ikut. yela tetiba jer ajak keluar. tak ready pape pown. lagi pown kitorang dah beli makanan dah. tapi kesian lak tengok muka dorang merayu duk suruh ikut. ikut la jugak. ngeh3

sampai jer kat pekan dorang bawak kitorang gi KFC. yang kitorang nie pulak dah lama giler tak makan KFC rasa terus nak attack je kaunter. tapi mamat2 kiut nie tak bagi kitorang order dulu. dorang kate dorang ngah tunggu member dorang dari POLISAS. katenyer nak kenalkan kat kitorang. cuak giler kitorang time tue.

rupa2nya member dorang yang dari "POLISAS" tue ikbal and the gang. serius malu kena tipu. sengal tol mamat2 nie. kitorang dah cuak dah ingat sape la member budak 2 ekor nie. memang kena tipu bulat2 jer tadi. memang sengal tol highway gambang la dorang nie.

yang lagi tak boleh belahnyer rupanya kereta yang dorang pakai tue bukan kereta sewa. tapi kereta sepol. mati2 ingat kena bayar sewa kereta tadi. memang kena tipu la kitorang.

tapi ape pown memang happening giler kitorang time tue. masa tue la semua kenangan lama terimbau kembali. seronok giler berborak ngan dorang. tapi disebabkan kekangan masa, tak dapat nak sembang lama. kalau ikutkan sebenarnya banyak lagi nak cerita. huhuhu..

muka kebulur KFC
mamat2 kiut.. ngeeeeee~
sempat lagi mencapub.. huhuhu..
gegar la pulak.. adeih..

terima kasih yang tak terhingga to MOHD SAIFUL AZLI dan MOHD IZHAR AZANI kerana menceriakan hari kitorang malam nie. seronok sangat2 hangout ngan korang. huhuhu..^_^


ikhlas dari MAIZATUL KHIFTIA dan ALIA RAIHANA.. heeeee~

You Might Also Like

3 komen dari peminat setia