Friday, April 29, 2011

IKLAN PERCUMA Untuk Blog ANDA


klik kat banner untuk join..n_n

lama tak lama jugak la aku jadi follower blog mamat kiut kat atas nie. dari follower dia ratusan sekarang dah masuk ribuan. antara blog yang aku selalu singgah kalau aku boring2. sebab macam2 cerita lawak ada dalam blog dia nie.

entah aku sendiri tak tau nape aku join benda nie. mungkin sebab nak naikkan trafik. mungkin jugak nak carik lebih kenalan. aku rasa tak rugi pape pown kalau aku join. ape salahnya aku join kan.

ape pown aku tak mengharap sangat. kalau dapat alhamdulillah. kalau tak dapat bukan rezeki agaknya.

atia blom ada banner yang official. nak buat tak pandai. kalau sudi buatkan terima kasih..^_^

3 komen dari peminat setia:

KyêrulL said...

Hehehehehe... terima kasih atia sebb join.. hee :D

gadis melayu said...

sama2 kyrull..^_^

eykin said...

jum join sini http://tintayu17.blogspot.com/2011/04/contest-untuk-anda-semua-jom-join.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez