Wednesday, April 27, 2011

Segmen Tengah Malam " Saya Masih Berjaga"

alang2 aku masih berjaga lagi. apa salahnya aku join segmen nie. segmen tengah malam anjuran cikgu zubir.

Chegu Zubir

bagi sebab kenapa tak tidor lagi dan korang akan tido kul bape

tak tidur lagi sebab gabra pagi nanti nak jawab first paper. subjek numerical statistic. takut sangat2. semoga aku dapat jawab semua soalan esok dengan jayanya. amin..

tak tau lagi nak tidor pukul bape. macam nak ulang kaji jer lagi. tapi dalam masa yang sama dah tak larat dah tengok nombor2 nie. adeih..>_<

3 komen dari peminat setia:

Chegu Zubir said...

meh baca nih...review segmen
Blogger Burung Hantu....

Chegu Zubir said...

gud luck dan jangan lupa baca doa dan selawat banyak2 yer...all the best

gadis melayu said...

tq very much chegu zubir..^______^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez