Segmen Tengah Malam " Saya Masih Berjaga"

1:50 AM

alang2 aku masih berjaga lagi. apa salahnya aku join segmen nie. segmen tengah malam anjuran cikgu zubir.

Chegu Zubir

bagi sebab kenapa tak tidor lagi dan korang akan tido kul bape

tak tidur lagi sebab gabra pagi nanti nak jawab first paper. subjek numerical statistic. takut sangat2. semoga aku dapat jawab semua soalan esok dengan jayanya. amin..

tak tau lagi nak tidor pukul bape. macam nak ulang kaji jer lagi. tapi dalam masa yang sama dah tak larat dah tengok nombor2 nie. adeih..>_<

You Might Also Like

3 komen dari peminat setia

  1. gud luck dan jangan lupa baca doa dan selawat banyak2 yer...all the best

    ReplyDelete
  2. tq very much chegu zubir..^______^

    ReplyDelete

Facebook Badge