Sunday, April 24, 2011

kenapa ea..??


korang pernah tak kena macam nie..??
ada sesape tak boleh jawab kenapa..??

5 komen dari peminat setia:

cik riffa :) said...

kak..
rasanya tu kena block dgn admin shoutbox tu kott..

gadis melayu said...

cik riffa: npe plak kena block ngan admin..?? knl pown x.. huhuhu..^_^

mcm ni lah said...

cuba try login balik shoutbox tu pastu setting balik mana tau blh berfungsi mcm biasa balik,. slmt mencuba :)

mcm ni lah said...

cuba try login balik shoutbox tu pastu setting balik mana tau blh berfungsi mcm biasa balik,. slmt mencuba :)

gadis melayu said...

emm.. tq..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez