Wednesday, April 6, 2011

tertekan.. grrrrrr..

ape korang rase bila tetiba mood untuk berblogging tue ada. tapi internet kacau daun. boleh lak ngade2 ngajuk. ingat dah ok sebab fb dah boleh bukak. tapi rupanya dia maen2 la pulak. nak balas komen tak boleh, nak follow blog tak boleh, nak upload gambar tak boleh hampir semua tak boleh. 

kepada semua yang blogwalking kat blog aku tolong tinggalkan nama and link kat attendant bawah nie. nanti senang kalau aku nak melawat. kalau kat shoutbox mesti lama2 hilang. tak sempat nak tengok. tak tau bila internet nie akan pulih seperti sebelumnya..='(

3 komen dari peminat setia:

muhamad hanif said...

haha.rilek aa..

padlie said...

hehe biasa la tu..
cobaan..

gadis melayu said...

hanif: mmg tengah relaks la nie.. grrrr...

padlie: cobaan besar sungguh.. huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez