tertekan.. grrrrrr..

3:40 PM

ape korang rase bila tetiba mood untuk berblogging tue ada. tapi internet kacau daun. boleh lak ngade2 ngajuk. ingat dah ok sebab fb dah boleh bukak. tapi rupanya dia maen2 la pulak. nak balas komen tak boleh, nak follow blog tak boleh, nak upload gambar tak boleh hampir semua tak boleh. 

kepada semua yang blogwalking kat blog aku tolong tinggalkan nama and link kat attendant bawah nie. nanti senang kalau aku nak melawat. kalau kat shoutbox mesti lama2 hilang. tak sempat nak tengok. tak tau bila internet nie akan pulih seperti sebelumnya..='(

You Might Also Like

3 komen dari peminat setia

  1. hanif: mmg tengah relaks la nie.. grrrr...

    padlie: cobaan besar sungguh.. huhuhu..

    ReplyDelete