survivor all stars..

12:11 PM

baru balik kelas terus update blog. hehehehe.. syukur sangat harinie lecturer buat kelas sekejap. tapi petang nie kena pegi submit proposal lak. adeih.

tak sabar malam nie nak tunggu permainan dari kak sunah. sakura budika survivor.


kalau dulu selalu tengok citer nie kat TV jer. tapi tak sangka kat blog pown boleh buat. yang lagi best nyer aku sampai ke peringkat akhir. huhuhu..^_^


walaupown peserta yang join tak seramai segmen2 ben ashaari., tapi game nie tetap mantap. 20 orang blogger telah menjoinkn diri.

kitorang kena melalui 3 cabaran imuniti. 20 orang blogger dipecahkan kepada 4 kumpulan untuk cabaran pertama dan kedua. lepas 1 kumpulan tersingkir, group berpecah kepada 2 kumpulan

tahniah kat peserta2 yang berjaya ke peringkat seterusnya. klik SINI untuk senarai finalist

kalau ikutkan nak tulis banyak lagi. tapi masa tak menyebelahi. so boleh tekan kat cabaran kat atas tue untuk maklumat lebih lanjut.. ngeeeeeeee~

You Might Also Like

1 komen dari peminat setia