follower ke 22

7:17 PM

mimi

dayah

ape persamaan gambar kat atas nie...????

aku follower ke 22 untuk kedua2 blog nie.


dua2 nie blog kawan sekolah aku. sebelum nie aku tak follow blog dorang. tapi aku selalu jer melawat blog dorang nie. aku saje jer tak follow sebab aku follow ke tak aku tetap pergi blog dorang. 

tapi tadi tetiba aku perasan kalau aku follow blog dorang nie aku akan jadi follower ke 22. jadi saje nak carik bahan untuk blog aku pown follow. ngeeeeee guraw je.

dah lama sangat jadi silent reader blog dorang. sekarang nak jadik loud reader pulak. ngeh3..

hari nie mood nak follow tengah ada. huhuhuhu..^_^

You Might Also Like

4 komen dari peminat setia

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~suratan atau kbetulan ?

    ReplyDelete
  2. terima kasih tia!
    xiexie ni! (+_*)

    ReplyDelete

Facebook Badge