Saturday, April 23, 2011

astro

korang layan akademi fantasia tak..?? maharaja lawak..?? raja lawak..?? mesti ramai yang layan kan. tapi aku pulak baru sekarang nak layan benda2 nie. ketinggalan zaman betol..

tapi nak dekat exam nie la tetiba teringin nak tengok semua tue. naseb baek la ada sharing site UMP. dapat la jugak aku tengok an. sampai merah hard disk aku jadinya. AF pulak aku tengok kat bilik TV. 

kedekut tol la UMP. baek tak payah pasang ASTRO. kalau setakat yang ada TV1,TV2,TV3,8TV,TV9 ngan RIA jer. baek pasang arial jer. ish3.. 
tue yang aku layan jer pe yang ada. bosan pulak kalau asyik online jer. sedangkan ngah study week nie. bukan sebuk nak study ke pe. tapi sebuk duk tengok benda nie. adeih.

sabar jela...^_^

0 komen dari peminat setia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez