astro

6:17 PM

korang layan akademi fantasia tak..?? maharaja lawak..?? raja lawak..?? mesti ramai yang layan kan. tapi aku pulak baru sekarang nak layan benda2 nie. ketinggalan zaman betol..

tapi nak dekat exam nie la tetiba teringin nak tengok semua tue. naseb baek la ada sharing site UMP. dapat la jugak aku tengok an. sampai merah hard disk aku jadinya. AF pulak aku tengok kat bilik TV. 

kedekut tol la UMP. baek tak payah pasang ASTRO. kalau setakat yang ada TV1,TV2,TV3,8TV,TV9 ngan RIA jer. baek pasang arial jer. ish3.. 
tue yang aku layan jer pe yang ada. bosan pulak kalau asyik online jer. sedangkan ngah study week nie. bukan sebuk nak study ke pe. tapi sebuk duk tengok benda nie. adeih.

sabar jela...^_^

You Might Also Like

0 komen dari peminat setia

Facebook Badge