Sunday, April 17, 2011

nape gadis melayu..??

kawan2 aku ada duk tanye nape gadis melayu..?? gadis melayu terakhir ke ko nie..?? 

aku just boleh gelak jer. hehehe..

sebenarnya nama gadis melayu nie aku dapat masa zaman sekolah lagi. masa tue aku baru dapat enset. enset aku walaupown murah, tapi boleh o9. huhuhu..

rindu kat enset lama

jadi dulu aku suke masuk chatroom kat hotlink web. jadi aku duk tengok semua orang ada gelaran macam2. tapi aku pulak tak de. nak jugak. huhuhu..

jadi aku pown duk perah kepala otak aku nak pikir gelaran sesuai. aku cube pikir yang tak menunjukkan aku nie cantik ke ayu ke sebab aku memang tak cantik and ayu. nanti bila orang tengok muka aku dorang kata aku penipu ke pe an. hehehehe.

tapi nak nama yang sedap...!!!!

entah camner leh terlintas nama gadis melayu. tak dela nampak yang aku nie ayu ke cantik. sebab aku memang seorang gadis melayu. jadi terlekatla nama tue sampai sekarang. huhuhu..

saya seorang gadis melayu..^_^

4 komen dari peminat setia:

cik pulau said...

pheewitt,,
gadis melayu..lalala~

cik pulau tag atia..

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

nelly said...

gadis melayu yang comel !

gadis melayu said...

cik pulau: nnti klu atia rajin atia bwat kt blog atia yg lg 1.. tq tag..^_^

アヌム ちゃん: tq.. insayaAllah..n_n

nelly: tq byk2.. hehehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez