toyolllll....!!!!!

9:10 PM

korang rasa pe persamaan toyol ngan hantu raya..?? dua2 sama2 hantu la.. huhuhu..

tapi haram kan bela benda2 camnie. orang kata mati nanti susah sebab kena carik pewaris. tapi sekarang ramai jer student duk bela benda nie. lagi2 time exam. hehehehe.

korang pernah meniru tak masa test.?? tipu la kalau tak pernah. kawan aku yang dekan tue pown sendiri bawak toyol masuk test. 

toyol nie gelaran sinonim untuk kertas nota kecil yang dibawa sorok2 masuk dalam exam. tapi selalunya orang berani bawak masuk masa test ngan kuiz jer. exam tak berani den nak buat. kantoi mati kowt. huhuhu..

tapi di alaf baru nie toyol dia laen sikit. guna enset kamera. memang terbaekla. kalau untuk test berkomputer pulak fb jadi toyol nye. korang pernah buat..?? dak2 kelas aku memang dah expert benda nie. huhuhu..


kat atas nie contoh2 toyol yang aku pernah bawak masuk dalam test. kalau lecturer aku tau mati aku. tapi sebenarnya aku tak sempat bukak pown sebab semua formula dah disediakan. buat penat jer duk lukis cantik2. adeih..

moral of the story. jangan la ikut perangai aku. huhuhu..^_^

You Might Also Like

7 komen dari peminat setia