Sunday, April 17, 2011

toyolllll....!!!!!

korang rasa pe persamaan toyol ngan hantu raya..?? dua2 sama2 hantu la.. huhuhu..

tapi haram kan bela benda2 camnie. orang kata mati nanti susah sebab kena carik pewaris. tapi sekarang ramai jer student duk bela benda nie. lagi2 time exam. hehehehe.

korang pernah meniru tak masa test.?? tipu la kalau tak pernah. kawan aku yang dekan tue pown sendiri bawak toyol masuk test. 

toyol nie gelaran sinonim untuk kertas nota kecil yang dibawa sorok2 masuk dalam exam. tapi selalunya orang berani bawak masuk masa test ngan kuiz jer. exam tak berani den nak buat. kantoi mati kowt. huhuhu..

tapi di alaf baru nie toyol dia laen sikit. guna enset kamera. memang terbaekla. kalau untuk test berkomputer pulak fb jadi toyol nye. korang pernah buat..?? dak2 kelas aku memang dah expert benda nie. huhuhu..


kat atas nie contoh2 toyol yang aku pernah bawak masuk dalam test. kalau lecturer aku tau mati aku. tapi sebenarnya aku tak sempat bukak pown sebab semua formula dah disediakan. buat penat jer duk lukis cantik2. adeih..

moral of the story. jangan la ikut perangai aku. huhuhu..^_^

7 komen dari peminat setia:

nabila faryzza said...

wahh! tak takot ke kantoi. huhu :/

gadis melayu said...

diam2 suda.. hehehe..

Cik Aish said...

perghhh sama la kita! haha pernah gak bwk toyol nih..haish

gadis melayu said...

cik aish sape yg x pnh wat mmg rugi la.. xde nikmat jd stdent an.. hehehehe..

Sunah Mohammad said...

oooooooooooo!!!! gtau lecturer!

gadis melayu said...

kak sunah x pntg pown klu bg tau lecturer..(tp dlm ati jgnnnnnn...!!!!!)ngeeeeeee~

CikSyazwaniAziz said...

wani prnah bwk jugak, tapi tym nk bukak dah menggigil.. haha.. xberani xberani.. T__T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez