BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..

1:15 PM

Letak header BEN ASHAARI BLOG


Berikan 5 blog yang korang rasa patut popular dan kenapa korang rasa blog tu patut popular



pemilik blog nie bernama Izhar Azani. baru jer menceburkan diri dalam dunia blog. tapi dah nampak ada cahaya untuk fofular. entry kat blog dia tentang kehidupan dia, tips2 yang dia nak share, dan jugak ada fakta2 yang menarik. jom terjah blog abg iz.. hehehe..



pemilik blog nie Fazrul. agak lama jugak menceburkan diri dalam dunia blog. baru jer menukar domain ke .co.cc. aku pown baru 1st time dengar domain tue. blog tentang kehidupan dia, fakta2 menarik dan jugak tempat dia lepas geram. hehehehe.. jom terjah blog jerul ikan jerung.. opsss silap teratak sunyi.. hihihi..



nie bukan blog seorang penjual baulu. tapi milik seorang student bernama Saiful Azli. seorang yang giler2. jadi blog dia pown lebih kurang la ngan orang dia. banyak info2 baru menarik yang aku dapat dari blog dia nie. dia jugak agak kaki politik. yela umur pown dah melayakkan dia mengundi. hihihihi.. jom terjah blog epol. huhuhu..



pemilik blog nie bernama Rasyidi. blogger paling tinggi yang aku kenal. dia nie pown baru jer dalam dunia blog nie. blog dia lebih kepada kehidupan seharian dia. jom terjah blog cd.. huhuhu..



pemilik blog nie macam kenal jer. kalau tak silap aku nama penuh dia Maizatul Khiftia. heheheh.. tak salah kan nak promote blog sendiri. blog kisah seorang gadis melayu adalah blog mengenai kisah seorang gdis melayu bernama atia mengharungi kehidupan suka duka kat universiti. kadang2 ada jugak terselit fakta2 tentang perempuan dan nasihat dan tips untuk lelaki. jom terjah bloh atia.. ngeeeeeee~

Pada pendapat korang , apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ?

bagi pendapat aku, kalau nak popularkan blog benda paling penting jangan malu jangan segan. sentiasa promote blog. sedangkan Ben Ashaari yang famoz amous tue pown sendiri setiap hari promote entry dia kat sahabat blogger. niekan pulak kita yang masih kat bawah lagi. yang penting jangan sombong ngan blogger laen. huhuhu..

Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?

bagi aku popular tue tak penting sangat. tapi mesti setiap blogger nak kan setiap penulisan mereka dihargai. kalau tak baek private jer blog tue. tak pown tulis diari jer. jadi bagi aku cukup sekadar orang sudi baca setiap entry2 aku. tak kisah la famoz ke tak. popular tue sebenarnya sebagai satu bonus jer. huhuhu..


You Might Also Like

3 komen dari peminat setia

  1. bukan seng nk wat blog jadi feymes kan...
    bnyk kna berusaha...
    pe2 hal..sy doakan kite sume jadi feymes...:)
    muahahaha..

    ReplyDelete
  2. betulah..blog sendiri pun tak kurang hebatnya..ngee

    ReplyDelete
  3. Salam .. hai lulu .. ada gak kat sini yer .. hehehe ... ohh blog ni pun apa kurangnya.

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    ReplyDelete