Monday, June 6, 2011

JOM TUKAR SUKA SAMA SUKA LINK BLOG


Santai Bersama BEN ASHAARI

klik pada banner kalau nak join..^_^

teringin nak pasang widget bloglist. tapi belom ade idea nak letak blog siapa. mungkin sekarang kowt masa yang sesuai untuk buat. blog atia tak seberapa. harap ada yang sudi tukar link ngan atia..n_n

25 komen dari peminat setia:

EYFAalias said...

follow and dah letak awak dlm bloglist sy.

gadis melayu said...

tq..^_^ eyfa orang yang pertama..n_n

EYFAalias said...

welcome dear. hehe. keep in touch :D

kamal "Özil" haziq said...

tukar nak tak...?

kamal "Özil" haziq said...

tukar nak tak...?

gadis melayu said...

eyfa: oryte..^_^

kamal: jom2..n_n

mas saari said...

setuju tukar link...
dah letak atia dlm bloglist kawan blogger baru...check it out!

Nurul Ain Sakimon said...

sy nak bertukar link dgn awk boleh x ..... nie link sy

http://catatankehidupanain.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

Mama Amani said...

Saya berminat untuk tukar link,,,,

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

hope ada yang sudi :-)

Atika Farha ;D said...

SAYA BERMINAT BERTUKAR LINK DENGAN ANDA

http://blogfarha.blogspot.com

SELAMAT BERKENALAN!

Fauzie Jasmani said...

SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA http://eiz1004.upprofits.com/

selendang merah said...

sy berminat bertukar link dgn anda.

gadis melayu said...

k.mas, nurul, mama amani, atika ngan fauzi already in the list..^_^

selendang merah: link awak..??

Pak Syahot said...

SY BERMINAT MENUKAR LINK DGN ANDA.... KALAU SUDI NNT PS AKN LETAK DLM BLOGLIST JOM USHA BELIAU & REPLY LA YE KAT
http://paksyahot.blogspot.com

p/s:kalau takde nnt boleh usha kat entry http://paksyahot.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

magenta_label said...

sy minat nak tukar link dgn awk :)

http://magentalabel.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

'CikMimiEy' said...

tuka link jum :)

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

salam kenal dari CM

Tehuzz said...

ok, sy berminat. dah letak link anda. letak sy balik. :D

http://www.tehuzz.com

cik sakura said...

cak..berminat juga..cik sakura dah masukkan dalam bloglist..nanti tengok dekat bahagian from ben ashaari ye..

Liza @ Adzriel AB said...

done..berminat. dah add link ini dlm bloglist.

rara pinkmafia said...

follow and anda dlm bloglist rara.

Ly_Tulip said...

bermiant nak tuka link ngn sy??Marilah... :)

link kamo da ada dlm list sudah... :)

Ina said...

ok ...dah masukkan dalam list

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum... wiiiwwwwiiiitttt~~
Nadh datang melawat.. :)

Nak ajak tukar-tkar link, itupun kalau sudi.. kalau sudi nanti tinggalkan kumen kat bawah ni ya:) maceh..

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

Munna said...

sempat lagi tak nak tukar link? kalau sudi reply kat sini ye

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

Alisya said...

jom tukar link dgn alisya..

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez