AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

4:19 PM

Santai Bersama BEN ASHAARI

klik kat banner kalau nak tau pe kejadahnyer benda nie.. heeee~

aku kalau diberi peluang aku nak hack blog realiti konspirasi milik abg zackzukhairi. lama benor dia nie tak mengupdate blog dia. dahla blog dia best. sekali dia update, memang semua orang akan serbu. entry dalam dia pown best2. tapi heran awat la lama bebenor tak update. adeih.

pesanan yang aku tinggalkan kat blog dia
baik ekau update belog ekau nie. klu x den hack blog nie baru ekau tau. ngeeeeee~

gurauan semata. hehehe..^_^

You Might Also Like

13 komen dari peminat setia

  1. hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

    aku teringin nak hack belog korang

    ReplyDelete
  2. hahaha ugut suh update tkleh blah..hahaha...blog dia best kan...

    ReplyDelete
  3. cik ida: suda.. tq..^_^

    cik aish: tau xpe.. ntah nape la dia x update.. heeeeeee~

    ReplyDelete
  4. singgah tuk HACK ! kihkih .

    jgn HACK saya okeh :)

    enjoy !

    http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  5. as salam..
    hehe. zack menyepi sebab ada urusan peribadi ;)

    nanti2 dia online semula~
    ok, pakcik akan sampaikan kat dia yang ada orang nak hack dia =p


    ok2, pakcik tak hack sini~ maka, lawati lah belog pakcik ya ;)

    kenapa pakcik teringin hack belog orang lain?kenapa tak blog ni??

    ReplyDelete
  6. cumuhama: insyaAllah.. heeee~

    Подтверждаю: hehehe.. ok pakcik.. ngeeee~

    ReplyDelete
  7. hack u k..
    http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  8. erk... habis la banyak da blog nak kena hack... makin ramai la hackers lepas abg ben buat segmen ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

    teringin nak hack blog

    ReplyDelete
  9. fuh...
    nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
    selamat...
    hahaha...

    ReplyDelete
  10. zul fattah: x perlu kowt hack sini.. x glamour pown.. heeeeee~

    izzat nazmi: jgn lupa password sudala.. hehehe..

    solomolo: sbb slalu update.. x kena hack kowt.. hihihihi..

    ReplyDelete
  11. singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
    http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    ReplyDelete
  12. singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
    http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    ReplyDelete

Facebook Badge