Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Santai Bersama BEN ASHAARI

klik kat banner kalau nak tau pe kejadahnyer benda nie.. heeee~

aku kalau diberi peluang aku nak hack blog realiti konspirasi milik abg zackzukhairi. lama benor dia nie tak mengupdate blog dia. dahla blog dia best. sekali dia update, memang semua orang akan serbu. entry dalam dia pown best2. tapi heran awat la lama bebenor tak update. adeih.

pesanan yang aku tinggalkan kat blog dia
baik ekau update belog ekau nie. klu x den hack blog nie baru ekau tau. ngeeeeee~

gurauan semata. hehehe..^_^

13 komen dari peminat setia:

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

Cik Aish said...

hahaha ugut suh update tkleh blah..hahaha...blog dia best kan...

gadis melayu said...

cik ida: suda.. tq..^_^

cik aish: tau xpe.. ntah nape la dia x update.. heeeeeee~

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jgn HACK saya okeh :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Подтверждаю said...

as salam..
hehe. zack menyepi sebab ada urusan peribadi ;)

nanti2 dia online semula~
ok, pakcik akan sampaikan kat dia yang ada orang nak hack dia =p


ok2, pakcik tak hack sini~ maka, lawati lah belog pakcik ya ;)

kenapa pakcik teringin hack belog orang lain?kenapa tak blog ni??

gadis melayu said...

cumuhama: insyaAllah.. heeee~

Подтверждаю: hehehe.. ok pakcik.. ngeeee~

Zul Fattah said...

hack u k..
http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

erk... habis la banyak da blog nak kena hack... makin ramai la hackers lepas abg ben buat segmen ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

teringin nak hack blog

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

gadis melayu said...

zul fattah: x perlu kowt hack sini.. x glamour pown.. heeeeee~

izzat nazmi: jgn lupa password sudala.. hehehe..

solomolo: sbb slalu update.. x kena hack kowt.. hihihihi..

Sya_Cda said...

singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

Sya_Cda said...

singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

gadis melayu said...

sya_cda: tq..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez