Monday, June 13, 2011

Segmen Nizam Ijam - Anda Pantas, Anda Atas SIRI 1

Buat entry bertajuk 'Segmen Nizam Ijam - Anda Pantas, Anda Atas SIRI 1'

Masukkan banner kat atas dan LINK kan kat sini
ads
Follow Nizam Ijam dan Like Fan page FB kat SINI

Tag kawan2 (mesti diorang kena tahukan) ramai2 baru best.
nak tag semua kawan2 yang duk bace blog aku..^_^

URL letak kat ruangan comment

Tarikh tutup 12.00 a.m 15 hb JUNE 2011

3 komen dari peminat setia:

Nizam Ijam said...

thanks sebab join k :)

jgn lupa vote tuk hari nie :)

gadis melayu said...

same2.. insyaAllah atia vote..^_^

Nizam Ijam said...

ok anda tersenarai..

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/senarai-blog-yang-join-segmen-nizam.html

jom undi jap k... tinggal beberapa hari jer lagi..sgt2 need support...

kalau boleh letak la blog Nizam Ijam dalam bloglist...senang nak tahu aper yang terkini kat blog saya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez