Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Santai Bersama BEN ASHAARI

klik kat banner kalau nak join..^_^

hye semua yang baru singgah kat blog atia. salam perkenalan. blog atia tak sehebat blog2 yang laen. tapi terpulang kat korang semua nak nilai blog atia camner. blog atia lebih kepada pengalaman2 menarik dalam hidup atia. kadang2 ada jugak pendapat2 atia yang tak seberapa mengenai kehidupan sebagai seorang pelajar dan perempuan tulen. ngeeeeee~

atia beri kebebasan untuk komen ape pown tentang blog atia. tapi anonymous jangan harap la. memang tak best la. kalau nak kritik atau puji, lebih baek tunjuk diri. sebab atia tau niat kritik korang semua tue baek. untuk menolong blogger2 baru macam atia jugak kan. heeeeee~

ape pown saye budak baru belajar. kalau salah tunjuk-tunjukkan la ye.

peace no war..^_^

11 komen dari peminat setia:

solomolo said...

singgah untuk sesi kenal dan beramah mesra bersama blogger...
happy blogging...
[^_^]

miss inna said...

salam ziarah!
jom la terjah blog inna pula..^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

zaeimah ismail said...

sy pon budak baru blaja~~
salam kenalan blogger..^^

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

cik Ida said...

salam kenal dari cik ida :)

jemput singgah rumah ye..

http://idafirdausi79.blogspot.com

Dududu said...

salam perkenalan dr aniss . jum jln2 :D

http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Haffiz MohdNoor said...

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

salam kenal blog .. nak kenal tuan blog boleh?? hehe..nice lah your blog keep it up !! :D

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini pagi2 untuk sesi suai kenal blogger.. semalam tak sempat nak BW... hehe~

happy blogging.. (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

CikHanis said...

hye!drop by here :)nice blog^^

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

aena jamil. said...

hye..
blogwalking and follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez