Wednesday, June 15, 2011

Sunah Sakura Ajak Conteng Ujang!

dalam masa yang singkat nie sempat kowt aku join segmen kak sunah


nie la hasil dia.


aku conteng ala kadar jer sebab tak cukup masa. heeeeee~ 

header baru abg ujang yang dibuat oleh ayeem memang smart. simple jer tapi sangat cantik bagi aku. kalau tak de gambar abg ujang tue lagi cantik kowt (guraw jer.. hehehehe..). jeles gak bila tengok. siap boleh conteng2 lagi.  

nampaknyer makin ramai blogger guna header flash. bila la agaknya giliran aku pulak. ngeeeeee~

9 komen dari peminat setia:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

suka2 ngn ayat erit kentut berjaya ..:P

gadis melayu said...

izzaty: hehehehe..

Sunah Sakura said...

adehhhh... kentut tak leh tinggal... hahahha

gadis melayu said...

kak sunah: trademark org berjaya tue.. hehehe..

Isteri Encek Bard said...

ADEH. HAHHAHAH

gadis melayu said...

isteri encek bard: ngeeeee~

shopping2u said...

PERBUATAN YG SGT KEJAM !! HUHUHU
singgah sejenak di sni membawa kucing yg malu

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/malu-malu-kucing-apa-kaitan-dengan.html

Ujang9897 said...

wah comel..rajin tu tulis..=)

gadis melayu said...

erk.. hihihihi..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez