banjir...!!!!

8:38 PM


nie akibat dah lama giler tak bukak email. terkezut aiiii. ngeeee~

aku pown dah delete sume tue. cuba korang check korang punya. lagi2 kalau korang masuk group2 blogger macam sahabat blogger, blogger crew dan laen2.

kalau korang tak nak jadi macam aku nie, korang pergi kat group yang korang join. kat atas tue ada edit setting. lepastue untick kat bahagian Also send an email to: (email korang). 

lepastue tak dela email korang banyak macam aku. buat untuk semua group yang korang join. tapi kalau korang rasa benda tue penting tak perlu ikut cara aku. huhuhu.. 

huhuhuhuhu..^_^

You Might Also Like

4 komen dari peminat setia

  1. selalu kena kalo email seminggu tak bukak...
    jenuhlah nak mendelete semua email yang tidak berkenaan...
    haish !~

    ReplyDelete
  2. solomolo: tau xpe.. hehehehe..^_^

    ReplyDelete
  3. follow u
    jenguk sebelum tidor
    good night
    :)

    ReplyDelete
  4. emel nani pun selalu banjir cam ni...

    ReplyDelete