Friday, June 10, 2011

banjir...!!!!


nie akibat dah lama giler tak bukak email. terkezut aiiii. ngeeee~

aku pown dah delete sume tue. cuba korang check korang punya. lagi2 kalau korang masuk group2 blogger macam sahabat blogger, blogger crew dan laen2.

kalau korang tak nak jadi macam aku nie, korang pergi kat group yang korang join. kat atas tue ada edit setting. lepastue untick kat bahagian Also send an email to: (email korang). 

lepastue tak dela email korang banyak macam aku. buat untuk semua group yang korang join. tapi kalau korang rasa benda tue penting tak perlu ikut cara aku. huhuhu.. 

huhuhuhuhu..^_^

4 komen dari peminat setia:

solomolo said...

selalu kena kalo email seminggu tak bukak...
jenuhlah nak mendelete semua email yang tidak berkenaan...
haish !~

gadis melayu said...

solomolo: tau xpe.. hehehehe..^_^

NUR AIN AZMAN said...

follow u
jenguk sebelum tidor
good night
:)

Nani said...

emel nani pun selalu banjir cam ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

oh blog

GengCyber.com

 

UMP blogger

banner 115×116

















kisah seorang gadis melayu Copyright 2009 Shoppaholic Designed by Ipietoon Image by Tadpole's Notez